Hoofdcontent

Sjors Sportief: Informatie voor scholen

Sjors Sportief voor scholen

Gemeente Voorschoten start vanaf novemnber 2024 met het naschoolse cultuur- & sportstimuleringsproject Sjors Sportief & Creatief.

Dit leuke project is inmiddels een bewezen formule in meer dan 160 gemeenten. Kinderen komen via deze weg op laagdrempelige wijze met diverse vormen van sport en cultuur uit Voorschoten in aanraking, zonder direct lid te hoeven worden. Een mooie manier om hun talent te ontdekken.

Wat betekent dit voor uw school? 

Begin november worden deze kleurrijke Sjorsboekjes op alle basisscholen in Voorschoten verspreid. Van de leerkrachten wordt verwacht dat de boekjes klassikaal worden doorgebladerd, zodat de leerlingen een goed beeld krijgen van alle te bezoeken activiteiten. Dit is essentieel voor het slagen van dit leuke project. Een kwartiertje per klas is voldoende.

Op 13 november 2024 starten de inschrijvingen op www.samengezondvoorschoten.nl. Aandacht voor deze kick-off vanuit jullie school wordt gewaardeerd.

Tekenwedstrijd 

De winnaar van de tekenwedstrijd ontvangt een Kick-Off op school en verschijnt met haar of zijn tekening op de voorkant van de boekjes! Hoe de tekenwedstrijd precies in zijn werk gaat leest u hieronder:

Wensen tekening:

  • De tekening is in de lengte gemaakt
  • De tekening is kleurrijk
  • De tekening heeft een sportief & creatief karakter 

Een kleurrijke tekening gemaakt door een leerling van uw school inzenden:

  • U mag als school intern een tekenwedstrijd organiseren, maar dit hoeft niet. U kunt er ook voor kiezen om één kind te kiezen die het wellicht verdient in het zonnetje gezet te worden of gewoon heel erg goed kan tekenen.
  • Deze ene tekening mag voor 25 september 2024 digitaal worden ingezonden naar info@samengezondvoorschoten.nl 

 

VOORBEELD

Benieuwd hoe zo'n boekje er uitziet? Kijk dan hier voor voorbeelden van andere gemeenten.

 

VRAGEN?

Mail naar Sven Walleze, Samen Gezond Voorschoten: info@samengezondvoorschoten.nl