Hoofdcontent

‘'t Valt wel mee’ was een succes!'

Valtraining en Preventie cursus

't Valt wel mee, Valtraining en Preventie cursus, is een bijzondere samenwerking tussen Alwine Kruisselbrink (Alexander Techniek AT Alwine) en Sam Sosef (Budocentrum Junansei). Samen hebben ze de eerste cursus gegeven aan een groep enthousiaste deelnemers.

 

Hoe jonger je leert vallen, hoe beter je de reflexen kunt sturen. Onderzoek bevestigt dit. Sam Sosef is dan ook erg enthousiast: ‘Mensen die als kind een sport als judo gedaan hebben, lijken bij een val altijd wel goed terecht te komen’.  En dat willen wij ook onze cursisten leren. Alwine is erg tevreden over de resultaten van de eerste training. ‘Mensen gaan meer rechtop lopen, kijken meer naar voren en lopen daardoor veel stabieler’, aldus Alwine. Een van de deelnemers schreef deze leuke recensie. Hier worden wij echt blij van!

 

‘Bij de inspiratiemarkt Gezond ouder worden, maakte ik kennis met de cursus ‘t Valt wel mee. Ik val niet in de doelgroep dacht ik, maar ik heb er  heel veel van geleerd. Het belangrijkste is: niet vallen. In de cursus leer je ook hoe je het beste kunt vallen, als je echt valt. Ook leer je anders lopen met het accent op hoe je steviger en meer in balans loopt. Ik raad het dan ook aan!

 

Heb je interesse? Ga voor informatie en aanmelding naar www.valtwelmee.nl Woensdag 15 mei start de nieuwe 4 weekse cursus in Voorschoten!